Arbeidsvoorwaarden

Werken bij HVC is uitdagend en vraagt wat van je, en daar krijg je natuurlijk iets voor terug. Zo houden we samen de energie erin om elke dag het beste uit elkaar en onszelf te halen.

jouw salaris.

We belonen je met een aantrekkelijk salaris. Bij de betreffende vacature vind je de salarisrange die we hanteren voor de beschikbare functie. Tijdens jouw sollicitatieprocedure kijken we naar je capaciteiten, kwaliteiten en werkervaring. Op basis daarvan krijg je een voorstel. 

placeholder

overige arbeidsvoorwaarden.

Maar dat is niet het enige. Naast een goed salaris krijg je ook:  

  1. Een vrij besteedbaar budget bovenop je salaris. Hiermee kun je onder andere fiscaal voordelig een fiets en allerlei elektronica aanschaffen of krijg je korting op je fitness abonnement.  

  1. Jaarlijks wisselende collectieve resultaatdeling.  

  1. Bij een volledig dienstverband 28 vakantiedagen, plus de mogelijkheid om bij te kopen.

  1. Een tegemoetkoming wanneer je een aanvullende verzekering afsluit bij VGZ of Zilveren kruis.   

  1. Afhankelijk van je functie is thuiswerken mogelijk.  

placeholder

personeelsvereniging.

Het ‘samen gewoon doen’ staat bij ons centraal. Daarom vinden we het belangrijk om naast hard te werken, ook samen leuke activiteiten te ondernemen.

placeholder

Jouw ontwikkeling

Wij nemen professionele en persoonlijke ontwikkeling heel serieus en investeren in jou. We hebben een ruim opleidingsbudget om trainingen en opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen. Ons team ‘Leren en Ontwikkelen’ ondersteunt jou hierin.  

Klinkt dat aantrekkelijk? bekijk dan onze betere wereldbanen.