Werken bij HVC

Werk mee aan een schone wereld. Ga voor de betere wereldbaan.

een schone wereld.

Bij HVC werken, is werken aan deze duurzame missie. 
Jij levert een belangrijke bijdrage aan verduurzaming,  ambitieuze klimaatdoelstellingen en doet  maatschappelijk relevant werk. Dit doe je met een  groep van 1300 trotse doeners én denkers.

placeholder

Zo doen we dat.

Als publieke organisatie werken we samen aan  onze duurzame missie. Dat doen we door ons in te spannen voor onze 11 activiteiten binnen  de energie- en afvalsector, van eerste idee tot realisatie. Wij geloven dat je samen altijd verder komt. Daarom werk je samen met onze gemeenten,  waterschappen en andere partijen om Nederland duurzamer te maken. Meer weten over HVC? Lees dan verder. 

placeholder

Bekijk onze betere wereldbanen.

Goed voor het klimaat en voor jou.

We zorgen goed voor onze collega’s, door  een bedrijf te zijn waar iedereen zichzelf kan zijn. Daarbij bieden we een bovengemiddeld salaris en geven we de mogelijkheid om te  blijven ontwikkelen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen: HVC is goed voor het klimaat én voor jou.

placeholder

Leren en ontwikkelen.

Leren en ontwikkelen is de basis voor  ons succes. Wij bieden verschillende  mogelijkheden zoals stages, afstudeeropdrachten en leer-  werktrajecten. Wij bieden je kansen  en denken met je mee. Meer weten over leren en ontwikkelen binnen HVC? 

placeholder

Solliciteren? zo werkt dat.

Wanneer jij jouw betere wereldbaan hebt gevonden kun jij bij ons gemakkelijk solliciteren. 

Lees de interviews met onze collega's.

Onze collega's maken dagelijks van alles mee. Zo is chauffeur Jesse een held voor de kinderen op straat en kreeg gemeenteadviseur Marieke de mogelijkheid om inspiratie op te doen bij projecten in het buitenland. Bij HVC doen ze het gewoon. en jij benieuwd naar deze en nog meer  ervaringen? Lees dan de interviews met onze collega's.

placeholder