Stages

Jezelf verder ontwikkelen! Dat is voor jou als leerling of stagiair belangrijk. Wat je minstens zo belangrijk vindt is het kunnen bijdragen aan een meer duurzame wereld. Bij HVC kan je jouw eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij dé koploper in de energietransitie.

Stages.

Jezelf verder ontwikkelen staat voor jou als leerling of stagiair voorop. Wat je ook belangrijk vindt is je bijdrage aan een meer duurzame wereld!

Bij HVC stagelopen betekent:

  • Jouw eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij dé koploper in de energietransitie.
  • Onderdeel zijn van een bedrijf waar jong talent gewaardeerd wordt: zonder jouw frisse blik kunnen we als organisatie niet inspelen op de vraagstukken van de toekomst.
  • Gezien worden als een volwaardige collega. Je krijgt de vrijheid om jouw ideeën op te pakken en er mee aan de slag te gaan. Zo ontdek jij wat je leuk vindt, waar je blij van wordt én waar jij goed in bent.
  • Vele mogelijkheden om werken en leren te combineren. Dit kan via meeloopstages, onderzoekstages en afstudeerstages (op alle niveaus; van MBO tot WO).
  • Een prima stagevergoeding (€ 400 bruto per maand voor een meewerkstage of € 550 voor een onderzoek of afstudeerstage).
  • Goede begeleiding gedurende je werktraject, stage of afstudeeropdracht.
placeholder

Leren en ontwikkelen.

blijf leren en ontwikkelen.

En werk je eenmaal bij ons? Dan houdt het leren en ontwikkelen natuurlijk niet op. Wij zetten in op een leven lang leren. Daarnaast bieden we alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling met programma’s zoals ‘Jong HVC’.

stage- of leerlingvacatures.

Hieronder zie je een actueel overzicht van alle stage- en leerlingvacatures. Staat er geen stage op of leer-werkplek bij die goed bij jou past? Stuur ons dan een open sollicitatie.

placeholder