Stageproces

  Leuk dat je stage wil lopen bij HVC! 
  Meld je hieronder heel simpel aan.

Stage lopen bij HVC?

Bij HVC vinden we het belangrijk dat jonge mensen goed opgeleid kunnen worden. Voor een aantal studieniveaus en studierichtingen bieden we met grote regelmaat stageplaatsen aan.

Meeloopstages

Voor diverse mbo-opleidingen bieden we meeloopstages aan. Dit gebeurt meestal in het derde of vierde jaar van de opleiding. Ben je geïnteresseerd, klik dan hier:


Voor een aantal mbo-opleidingen zijn we een erkend leerbedrijf. Het overzicht hiervan vind je hier. Zit je opleiding hier niet bij, vermeld dit dan bij je open sollicitatie.

Stage-opdrachten

Voor studenten die een relevante hbo of wo opleiding volgen, zijn er ook regelmatig uitdagende stage- of afstudeeropdrachten. Concrete opdrachten vind je op deze site. Mocht er momenteel niets voor je beschikbaar zijn, dan kan je evengoed een open sollicitatie insturen via de button ‘open stage sollicitatie’ hierboven.

Stage Self Service


Via het geautomatiseerde proces Stage Self Service kun jij je op een makkelijke manier aanmelden voor een stage bij HVC.

Via "mijn sollicitatiedossier" vind je alle informatie en communicatie rondom
jouw sollicitatie. Overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent.

Hoe ziet het stageproces er uit?


Stap 1
Klik op de knop 'Solliciteren' bij de stage opdracht of de open sollicitatie knop hieronder.

Stap 2
Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je CV, motivatie en/of stagebrief toe als bijlage.

Ben jij op zoek naar een meeloopstage? Vermeld dan de naam van je school in het motivatieveld.

Stap 3
Kies 'Aanmaken' en verzend jouw stage sollicitatie

Wat zijn de volgende stappen?

Je krijgt een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en de vervolgstappen. Elke keer als er een bericht van ons voor je klaar staat, ontvang je een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.