Communicatieadviseur, 32 - 40 uur, locatie Alkmaar

Wie zoeken wij?

Iedere gemeente heeft haar eigen doelstellingen en ambities geformuleerd. Zo is een belangrijk doel om in 2020 per inwoner maximaal 100 kg restafval per jaar te realiseren. Hiervoor zijn verschillende acties nodig. Jij zorgt voor een gedegen communicatieplan hierbij en werkt dit vervolgens zelfstandig uit. Je stemt af met de gemeenteadviseur en projectleider vanuit HVC en spart met communicatiecollega’s.

Wat vragen wij?

  • een afgeronde HBO/WO (marketing) communicatieopleiding;

  • minimaal 4 jaar ervaring als communicatieadviseur in een midden-, tot grote organisatie;

  • bent zowel schriftelijk als verbaal sterk.  Ervaring als woordvoerder is een grote pré;

  • beschikt over een gedegen kennis en ervaring online;

  • hebt een zelfstandige werkhouding; je neemt je verantwoordelijkheid en durft beslissingen te nemen;

  • je kunt meebewegen met jouw gesprekspartner en bent tegelijkertijd koersvast.

Je werkt samen in een team van beleidsadviseurs, adviseurs en projectmedewerkers Communicatie en valt onder de directe aansturing van de manager Communicatie. 

Wat bieden wij?

We leggen duurzame warmtenetten en zonneweides aan. Ook boren we naar geothermie en helpen we gemeenten om los te komen van het gasnet. We zorgen voor de slibverwerking van 6 waterschappen. Daarnaast zijn we de grootste publieke afvalinzamelaar van Nederland. Voor de business unit Grondstoffen zoeken we een enthousiaste Communicatieadviseur. Je werkt in het Grondstoffenteam dat zorgt voor de communicatie over de inzameling, verwerking en recycling van afval. We adviseren 25 gemeenten en hun inwoners op het gebied van afval scheiden.

Werken bij HVC is carrière maken bij een sociale, stabiele, betrouwbare en groeiende werkgever waar we echt geloven in ‘samen halen we eruit wat erin zit’. Waar inzet wordt gewaardeerd en waar collega’s trots zijn op hun werk. Als Communicatieadviseur krijg je een interessante en afwisselende baan bij een innovatief bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandra Bruin, manager Communicatie, via telefoonnummer 06 – 23 95 58 54 of Susan Baks, 06 – 51 62 17 62, beleidsadviseur Communicatie. Bij vragen over de arbeidsvoorwaarden of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Tania Nelen, HR Businesspartner, op telefoonnummer 06 – 109 740 98.

Solliciteren?

Klik op de knop solliciteren (via de website HVC / werken bij HVC) en stuur jouw sollicitatie in voor 19 mei 2018. Je kunt hier jouw persoonlijke gegevens invullen en een motivatie + CV uploaden. Na jouw sollicitatie ontvang je een link naar jouw persoonlijke sollicitantenportal. Hier kun je de status van jouw sollicitatie terugzien en eventuele uitnodigingen komen hier ook in te staan.