Liesbeth Kramer, re-integratie & mobiliteitsbegeleider  

Wat doe je bij HVC?

Mijn naam is Liesbeth Kramer en ik werk sinds november 2015 voor HVC als re-integratie & mobiliteitsbegeleider. Een ontzettende leuke en dynamische functie waarbij ik (ex)collega’s begeleid voor wat betreft hun re-integratie, loopbaanbegeleiding, lifestylebegeleiding, outplacement, tijdelijk ander werk, werkervaringsplekken en vanuit de WW re-integratiebegeleiding. Kortom alles op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Waar haal jij je energie uit?
Ik ben een mensen mens en haal veel voldoening en energie uit het motiveren, stimuleren, inspireren van andere mensen. Samen zoeken naar mogelijkheden, kansen en oplossingen. Waarbij de medewerker centraal staat. Daarnaast ben ik actief in het leggen van contacten zowel intern als extern, om mensen duurzaam tijdelijk of voor vast, te herplaatsen op een fijne passende werkplek. De resultaten en het samenwerken met de diverse contacten geeft me veel voldoening. Waarbij ik altijd probeer te streven naar een win- win situatie.

Wat betekent werken bij HVC voor jou?
HVC betekent voor mij een prachtig bedrijf met fijne collega’s. HVC is een bedrijf waar mensen belangrijk zijn. Een van de slogan’s is dan ook ” Samen investeren we om het beste uit onszelf en het bedrijf te halen.” En dit is iets waar ik als werknemer van HVC me helemaal in kan vinden. Een leven lang leren en ontwikkelen staat centraal en ik draag daar met plezier mijn steentje aan bij. Daarnaast ben ik ook trots op de activiteiten en milieuprestaties die wij als HVC ontplooien en op zo’n manier een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving voor nu en in de toekomst.