Douwe Andela, HR-manager corporate

Wat doe je bij HVC?

Mijn naam is Douwe Andela en ik ben bij HVC verantwoordelijk voor het corporate HR-beleid en alle personeelsgerelateerde zaken die geheel HVC aangaan. Denk daarbij aan organisatievraagstukken, arbeidsvoorwaardenbeleid, CAO, pensioen, arbeidsmarkt, ontwikkeling en opleiding etc. Maar ook het efficiënter maken van het werk rondom HR is een verantwoordelijkheid die bij mij hoort. Daarnaast zorg ik er samen met mijn collega´s van het HR Service Center voor dat wij een correcte en efficiënte uitvoering geven aan het arbeidsvoorwaardenbeleid en de maandelijkse uitbetaling van het salaris.

Waar haal jij je energie uit?
Ik krijg energie van het feit dat we het elke dag een stukje slimmer, efficiënter en/of beter doen. Dat we bij HVC veel initiatieven nemen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid levert mij een goed gevoel op. En dat je merkt dat mensen hierdoor graag bij HVC willen (blijven) werken!

Wat betekent werken bij HVC voor jou?
Werken bij HVC betekent voor mij dat ik met leuke collega’s werk bij een bedrijf dat probeert haar steentje bij te dragen aan het behalen van de gestelde klimaatdoelstellingen, en dat doet door tegelijkertijd een goed werkgever te willen zijn. Ik ben trots op de (innovatieve) projecten die wij op dat gebied ontwikkelen en uitvoeren en houd er ook van om daarover te vertellen thuis aan mijn kinderen.