Staf

Afval scheiden en energie maken. Samen halen we eruit wat erin zit.


alle vacatures bij Staf.

wat we doen bij Staf.

De staf levert ondersteuning vanuit de eigen vakinhoud, op basis van behoeften in de lijn, om de verschillende Business Units van HVC effectiever en efficiënter te laten werken in het behalen van hun doelstellingen. We helpen hen om duurzaam te verbeteren op het gebied van risicomanagement, kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. Maar ook helpen we de Business Units verder te professionaliseren op het gebied van informatiemanagement,  ICT, inkoop, communicatie,  financiële verslaglegging en HR.

Dit willen we bereiken goede samenwerking met onze collega´s in de Business Units. Waarbij we door te luisteren en door te vragen, belangen achterhalen en deze verbinden met de inhoud van ons vakgebied. Het opdrachtgeverschap laten wij in de lijn. Dit alles in een informele en positieve werksfeer waarbij  de beste werkresultaten worden neergezet. 

Regelmatig hebben we interessante vacatures voor zowel starters als ervaren professionals.


"Samen halen we eruit wat erin zit"


collega's vertellen.


"Ik krijg energie van het feit dat we het elke dag een stukje slimmer, efficiënter en/of beter doen en dat we daardoor als HVC uiteindelijk een werkgever worden waar je graag wilt (blijven) werken!"
Douwe Andela, HR-manager corporate

Lees meer

"Ik ben een mensen mens en haal veel voldoening en energie uit het motiveren, stimuleren, inspireren van andere mensen. Samen zoeken naar mogelijkheden, kansen en oplossingen. "
Liesbeth Kramer, re-integratie & mobiliteitsbegeleider  

Lees meer