Inzameling

Samen halen we eruit wat erin zit


alle vacatures bij Inzameling.

wat we doen bij Inzameling.


Binnen onze business unit Inzameling is alles erop gericht het maximale uit afval te halen. We willen zoveel mogelijk hergebruik van grondstoffen. Dit kunnen we alleen bereiken met medewerkers die hier ook voor willen gaan. Werken bij HVC is carrière maken bij een sociale, stabiele, betrouwbare en groeiende werkgever waar we echt geloven in ‘Samen halen we eruit, wat erin zit’ en waar inzet wordt gewaardeerd en gevoel van trots niet uitzonderlijk is. Je hebt volop mogelijkheden in werk: van chauffeur tot medewerker op een afvalbrengstation. Fulltime of parttime, het kan allebei. HVC faciliteert jou in jouw ontwikkeling en stelt gevarieerde tools, begeleiding en gesprekken beschikbaar om je hierbij te helpen. Daarnaast bieden wij een online opleidingsaanbod met meer dan 100 opleidingen.

Wil jij kennismaken met onze principes: service-en resultaatgericht, veiligheid, innovatie en optimalisatie? Solliciteer nu! Wij maken het verschil. Zit jouw functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie, je bent altijd welkom.

"Samen halen we eruit wat erin zit"


collega's vertellen.

"Na een dag werken ga ik altijd met een goed gevoel naar huis... "
Alex Roggeveld, chauffeur

Lees meer

"Ik ben er trots op om voor HVC te mogen werken. HVC biedt mij veel kansen en mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en met ideeën te komen om onze dienstverlening te verbeteren."
Marjan Stoot, klachtencoördinator

Lees meer