Duurzame Energie

Samen halen we eruit wat erin zit


alle vacatures bij Duurzame Energie.

wat we doen bij Duurzame Energie.


Bij de Business Unit Duurzame Energie leveren we iedere dag weer, met een enthousiast en professioneel team,  een bijdrage aan een betere duurzamere wereld. Niet voor niets staat HVC in de top 10 van meest duurzame energieleveranciers. Dit kunnen we niet zonder onze medewerkers.

Wil jij ook het beste in jezelf naar boven halen in een dynamische en innovatieve werkomgeving? Wil jij je inzetten om met open vizier naar de toekomst onze aandeelhouders helpen bij hun verduurzaming van de warmtevoorziening en in de zoektocht naar een alternatief voor gas?  Krijg jij energie van het ontwikkelen of het daadwerkelijk uitvoeren van projecten op het gebied van zon- en wind? Of wordt je warm van je inzet bij het ontplooien van nieuwe initiatieven op basis van restwarmte en/of duurzame warmtebronnen zoals geothermie? Dan ben jij diegene die wij zoeken.  


"Samen halen we eruit wat erin zit"


collega's vertellen.

"De zeer uiteenlopende projecten waar ik mee in aanraking kom, maken mijn functie heel breed en divers. Op deze manier moet je je steeds weer verdiepen in nieuwe zaken en met verschillende mensen. "
Michiel Kok, analist

Lees meer

"De diversiteit in het werk is groot, als projectleider ben ik o.a. bezig met ontwerp, techniek, vergunningen, financiën, juridische zaken, communicatie en besluitvorming; elke dag valt er iets te leren."
Piet Rozendaal, ontwikkelaar/projectmanager

Lees meer